Späť na Recepty

Hovädzie zvitky s čerešňami.

Mäsové mini rolády
  • Ohodnotiť recept

  • 30 Minút

  • Zložitejšie

  • plátky

  • Pridať k Obľúbeným

Mäsové mini rolády

Porcie:

4

Vychutnajte si počas:

Večera

Inštrukcie:

Rukou poklepte mäso, položte vedľa seba a ochuťte soľou a korením. Narežte syr Leerdammer Delacrème na tenké pásiky a zmiešajte s horčicou a píniovými orieškami a všetko dajte na mäso. Zrolujte rolády a spojte špajdľou. Na panvici zohrejte olej a prudko opečte rolády z oboch strán. Nechajte odkvapkať čerešne a šťavu si odložte. Pridajte 100 ml šťavy z čerešní a hovädzí vývar k roládam, povarte a duste 60-70 minút. Umyte a olúpte zemiaky a pokrájajte na malé kocky. Opečte zemiakové kocky na rozpálenom oleji do zlatohneda a chrumkava. K roládam pridajte brusnice a čerešne a krátko zohrejte. Ochuťte omáčku korením, soľou a zvyšnou horčicou podľa chuti a zahustite kukuričnou múčkou. Osoľte opečené zemiaky a ozdobte roládami a omáčkou.

Ingrediencie

  • 4 hovädzie plátky

  • 150g syra Leerdammer Delacrème

  • soľ

  • čerstvo mleté čierne korenie

  • 1-2 PL jemne štipľavej horčice

  • 1 PL nasekaných píniových orieškov

  • 2 PL oleja

  • 1 zavárané čerešne (425 ml)

  • hovädzí vývar (500 ml)

  • 600g zemiakov

  • olej (na pečenie)

  • 50g sušených brusníc

  • kukuričná múka

#ENJOYIT Skúste Tip na spestrenie!

Podávajte s červenou kapustou zjemnenou jedlými gaštanmi.

Skúste Tip na spestrenie!!

Podeľte sa o váš vlastný Tip na spestrenie tohto receptu

2 Podobné recepty

#ENJOYIT