Pre intenzívnejšiu chuť, použite plátky syra Leerdammer Údený.
Skúste Tip na spestrenie!!Jednoduchý nápad vhodný pre každú príležitosť!
4
Vyvaľkajte cesto a rozložte ho do vymastenej a múkou vysypanej zapekacej misy. Očistite póry, nakrájajte ich na plátky, chvíľku smažte na oleji. Podlejte 3-4 PL vody a nechajte povariť 5-6 minút. Po uvarení rozložte pór na cesto, navrch dajte slaninu a plátky syra Leerdammer. V mise vyšľahajte vajcia so smotanou, mliekom a štipkou soli a korenia. Nalejte zmes do zapekacej misy tak, aby ste prikryli pór s plátkami slaniny a syra Leerdammer. Pečte koláč v rúre pri 180°C cca 40 minút. Podávajte teplé.
6 plátkov syra Leerdammer Toast & Burger
1 balenie lístkového cesta
100g slaniny pokrájanej na plátky
4 póry
2 vajcia
1 dl smotany
1 dl mlieka
3 ČL olivového oleja
3-4 lyžice vody
1 štipka soli a korenia
Odoslať e-mailom nákupný zoznam
Pre intenzívnejšiu chuť, použite plátky syra Leerdammer Údený.
Skúste Tip na spestrenie!!