Avokádo, syr a hovädzie mäso. V tejto kombinácii neporaziteľne lahodné!
1
1. Gril predhrejeme. 2. Hovädzie mleté mäso, cibuľu, zmes byliniek a barbecue omáčku navzájom zmiešame a okoreníme korením a soľou. 3. Burger patty ogrilujeme, pritom ich raz obrátime. Obložíme syrom Leerdammer® Toast & Burger a necháme v panvici, až kým syr nie je roztopený. 4. Zatiaľ čo sa burger patty dusia, avokádo vykôstkujeme a ošúpeme. Avokádo vidličkou rozdelíme na menšie kúsky a s crème fraiche rozmiešame na hladkú hmotu. Okoreníme korením a soľou. 5. Burger-žemle podľa priania ľahko upečieme. Potom ich obložíme šalátovými listami a plátkami paradajky a položíme na ne zapečené burger patty. Podávame s trochou avokádového krému.
400 g extra chudého hovädzieho mletého mäsa
1 jemne nakrájaná malá cibuľa
2 lyžice zmesi vysušených byliniek
2 lyžice barbecue omáčky
soľ a čerstvo pomleté čierne korenie
4 plátky syra Leerdammer® Toast & Burger
1 veľké zrelé avokádo
100 g crème fraiche s nízkym obsahom tuku
4 burger-žemle
šalát a kolieska paradajky na servírovanie
Odoslať e-mailom nákupný zoznam